Обладнання складається з декількох машин. Тісто, яке готується в тістомісильній машині, подається в екструдер, де воно ріжеться на порції необхідного розміру. Потім, напівфабрикати надходять на розкаточну машину. У ній відбувається розкатка тіста до необхідної товщини і обрізка за заданим шаблоном.
Якість готового лаваша безпосередньо залежить від товщини, до якої розкачати тісто. Компанією «А.Л.М.А.С.» випускається лінія виробництва лаваша, яка дозволяє розкачувати тісто в напівфабрикати товщиною 0.3-1 мм.
Розкачане тісто надходить в піч для лаваша. Для випічки використовуються печі тунельного типу. Вони забезпечують високу продуктивність і якість продукції. Після цього, лінія для лаваша подає випічку в зволожувач, де лаваш збризкують водою, остигає і транспортується для упаковки.