Устаткування для миття фруктів, овочів і оріхів
Мийка продуктів відбувається в спеціально відведеній робочій зоні механізму. При цьому агрегати обладнані надійними конструкціями циркуляції води. Вода до апарата подається через центральну систему водопостачання. Скидання забрудненої рідини здійснюється в загальний відстійник.
Устаткування для миття фруктів і овочів можна розділити на типи:
- Полірувальне.
- Щітково-мийне.
- Мийно-полірувальне.
Кожен із цих агрегатів має свої функціональні характеристики і використовується за призначенням, відповідно до виробничої спрямованості замовника.
Переваги сучасних мийних машин:
- Легкість в експлуатації.
- Економічне споживання ресурсів.
- Простата в управлінні.
- Надійність і довговічність.
Розміри та продуктивність узгоджуються із замовником.